Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar

Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui glazurați cu caise-muștar. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 44G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de gem de caise, jumătăți de piept de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale, Piept de pui glazurat cu arțar cu muștar Jus, și Piept de pui glazurat cu muștar crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, amestecați împreună gem, muștar și bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând, până când gemul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Condimentează puiul cu sare și piper. Împărțiți și aranjați într-un singur strat plat în 2 vase mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se toarnă amestecul de gem peste pui și se întoarce la strat. Pui Dot cu unt. Împrăștiați caisele peste pui și coaceți, neacoperite, până când puiul este ușor rumenit și gătit, aproximativ 1 oră, întorcând și ungând puiul adesea în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se servește fierbinte cu sos din vasele de copt cu lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista