Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui glazurați cu caise-muștar. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 44G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de gem de caise, jumătăți de piept de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale, Piept de pui glazurat cu arțar cu muștar Jus, și Piept de pui glazurat cu muștar crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, amestecați împreună gem, muștar și bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând, până când gemul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute.
Condimentează puiul cu sare și piper. Împărțiți și aranjați într-un singur strat plat în 2 vase mari de copt.
Se toarnă amestecul de gem peste pui și se întoarce la strat. Pui Dot cu unt. Împrăștiați caisele peste pui și coaceți, neacoperite, până când puiul este ușor rumenit și gătit, aproximativ 1 oră, întorcând și ungând puiul adesea în timpul coacerii.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Se servește fierbinte cu sos din vasele de copt cu lingură deasupra.