Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar

Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui glazurați cu caise-muștar. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 44G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de gem de caise, jumătăți de piept de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale, Piept de pui glazurat cu arțar cu muștar Jus, și Piept de pui glazurat cu muștar crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, amestecați împreună gem, muștar și bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând, până când gemul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează puiul cu sare și piper. Împărțiți și aranjați într-un singur strat plat în 2 vase mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se toarnă amestecul de gem peste pui și se întoarce la strat. Pui Dot cu unt. Împrăștiați caisele peste pui și coaceți, neacoperite, până când puiul este ușor rumenit și gătit, aproximativ 1 oră, întorcând și ungând puiul adesea în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se servește fierbinte cu sos din vasele de copt cu lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista