Piept de pui glazurat cu arțar cu muștar Jus

Piept de pui glazurat cu arțar cu muștar Jus
Piept de pui cu glazură de arțar cu muștar Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 400 de calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Glazurat Cu Arțar, Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar, și Piept de pui glazurat cu muștar crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul. Amestecați firimiturile de pâine și gătiți la foc moderat până devin aurii. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați uleiul de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire. Condimentați puiul cu sare și piper și adăugați-l în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea se rumeneste, 3 minute. Întoarceți puiul și prăjiți-l la cuptor timp de 7 minute, până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Întoarceți tigaia la arzător.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați siropul și oțetul; aduceți la fierbere. Întoarceți pielea de pui cu fața în jos și gătiți până când este glazurată bogat, aproximativ 30 de secunde; transferați pe farfurii cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OțetOțet
SiropSirop
7
Adăugați stocul în tigaie și fierbeți până se reduce cu o treime, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Se amestecă muștarul și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste pui. Se acoperă cu firimiturile de pâine și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista