Piept De Pui Fript De Bază

Pieptul de pui fript de bază este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 223 calorii. 56 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui cu iaurt-ghimbir fript, Piept De Pui De Bază W / 4 Toppers Variație, și Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Frecați uleiul de măsline peste fiecare piept de pui, apoi condimentați ambele părți cu sare și piper negru.
Așezați puiul cu pielea în jos pe o tigaie.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi se răstoarnă pieptul de pui cu pielea în sus. Continuați să fierbeți puiul până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu aproximativ 10 minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.