Piept De Pui Cu Varză De Bruxelles Rasă

Piept De Pui Cu Varză De Bruxelles Rasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu varză de Bruxelles rasă. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chile - piept de pui frecat cu salată de varză, quinoa și varză de Bruxelles, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Scoateți imediat de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți puiul și alergați sub apă rece. Se răcește complet; pus deoparte. Folosind 2 furci, tăiați în bucăți de mușcătură; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
3
Între timp, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta stratul exterior de tulpini de broccoli; aruncați. Continuați decojirea tulpinilor în benzi lungi. Într-un castron mare, amestecați împreună ulei, suc de lămâie și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați fâșii de broccoli, varză de Bruxelles, țelină, alune, pătrunjel și pui rezervat la castron cu pansament; arunca. Împărțiți între 4 boluri puțin adânci. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
AluneAlune
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista