Piept de pui cu sos de Lime
Pieptul de pui cu sos de Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 430 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ou, ulei de măsline, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Sos De Curry De Var, Piept de pui în sos de lămâie de ghimbir, și Piept De Pui Cu Var De Usturoi.
Instrucțiuni
Înveliți pieptul de pui cu ou și înmuiați-l în pesmet.
Așezați pe o grătar și lăsați să se usuce timp de aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie și prăjiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți-l pe un platou și păstrați-l la cald.
Scurgeți grăsimea din tigaie și strecurați sucul de lămâie. Gatiti la foc mic pana fierbe.
Adăugați unt și amestecați până se topește. Condimentează cu arpagic și mărar. Puneți sosul peste pui și serviți imediat.