Piept de pui cu Orzo, morcovi, mărar și sos Avgolemono

Piept de pui cu Orzo, morcovi, mărar și sos Avgolemono ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 462 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcovi, ulei de măsline, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono, Orzo La Cuptor Cu Morcovi Prăjiți Și Mărar, și Avgolemono rapid, Orzo și supă de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați pieptul de pui cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și adăugați în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul; adăugați bulionul, mărarul și 1 1/4 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic, reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 4 minute.
Scoateți puiul și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. Puneți deoparte tigaia cu bulionul.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți orzo-ul timp de 6 minute.
Adăugați morcovii și continuați să gătiți până când orzo și morcovii sunt gata, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Scurgeți și aruncați cu restul de 1 lingură de ulei și 1/8 linguriță fiecare sare și piper.
Într-un pahar mediu sau un bol din oțel inoxidabil, bateți ouăle, sucul de lămâie și 1/8 linguriță de piper până se spumează. Aduceți bulionul de pui înapoi la foc mic și adăugați ouăle într-un jet subțire, șoptind.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie și se bate la foc mic până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute. Nu lăsați sosul să fiarbă, altfel se poate coagula.
Puneți orzo și morcovii pe farfurii și acoperiți cu puiul și sosul.
Recomandarea vinului: lămâia și mărarul vor funcționa cel mai bine cu un vin alb cu aromă completă, cu aciditate decentă. Încercați unul din partea de sud a Burgundiei, cum ar fi un Mcon sau Pouilly-Fuiss (ambele făcute din struguri chardonnay).