Piept de pui cu nuci, praz și lămâie confiată

Pieptul de pui cu nuci, praz și lămâie confiată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 451 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de oțet de vin, mărar, lămâie conservată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia conservată, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui cu praz și ciuperci exotice, Piept De Pui Confiat, și Piept De Pui Confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați prazul și un vârf de sare; gatiti la foc moderat pana se inmoaie.
Adăugați 2 linguri de apă, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 minute.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1 lingură de apă și fierbeți la foc moderat până la sirop, 2 minute.
Adăugați lămâia conservată și fierbeți timp de 1 minut; se adaugă la Praz și se păstrează la cald.
Într-un castron, bateți oțetul, arpagicul, mărarul și tarhonul cu 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana devin aurii, 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți sânii și gătiți până se albesc doar pe tot parcursul, 4 minute.
Puneți prazul pe farfurii. Se acoperă cu puiul.
Stropiți cu vinaigreta, garnisiți cu nucile și serviți.