Piept de pui cu măsline

Pieptul de pui cu măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 129 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de măsline, suc de lămâie, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Piept de pui fiert cu roșii cu măsline verzi, Piept de pui mediteranean la cuptor cu roșii, măsline, capere și usturoi, și Stil grecesc Panko piept de pui Crusted acoperit cu roșii, măsline Kalamatan, feta, și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o tigaie sigură pentru cuptor la foc mediu. Amestecați usturoiul, sucul de lămâie și tarhonul în unt. Gatiti pieptul de pui in amestecul de unt pana se rumeneste uniform, 3-5 minute pe fiecare parte.
Adăugați măslinele în tigaie.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).