Piept de pui cu mere și ceapă
Pieptul de pui cu mere și ceapă este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, măr Granny smith, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Piept De Pui Cu Sos De Portocale, Piept De Pui Cu Sos De Gazpacho Cu Ulei De Busuioc, și Nucsoara Sauced Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie până când este fierbinte.
Se adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați mere și maghiran; saut 5 minute.
Adăugați pui și cidru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când puiul este gata.