Piept de pui cu melasă friptă cu brânză elvețiană Sotată
Fript melasă piept de pui cu sote elvețian Chard este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 577 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă, sare și piper kosher, condimente jerk și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Piept de pui cu melasă friptă cu brânză elvețiană Sotată, Saut Inktifed Swiss Chard, și Ciorbă Elvețiană Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Puneți puiul uscat cu prosoape de hârtie, lăsați-l la o grosime uniformă și așezați-l pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, melasa, 1 lingură de ulei, condimentul smucit, 1/4 linguriță de sare și 3 linguri de apă.
Ungeți puiul cu o parte din glazură. Se fierbe, periaj ocazional, până se gătește, aproximativ 9 minute. Aruncați glazura rămasă.
Ungeți pâinea cu 1 lingură de ulei și presărați usturoiul. Se fierbe până se rumenesc, 1 1/2 minute. Feliați pâinea în cruce. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Adăugați ciorba, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute. Împărțiți puiul, ciorba și pâinea între farfurii individuale.