Piept De Pui Cu Lămâie

Piept De Pui Cu Lămâie
Reteta piept de pui de lamaie se poate face în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, rozmarin, orez și pătrunjel. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Rețete similare sunt Piept De Pui Cu Lămâie, Piept De Pui Cu Lămâie, și Piept De Pui Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați 3/4 cană bulion, suc de lămâie, muștar, usturoi, unt și rozmarin; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
CarneCarne
MuștarMuștar
UntUnt
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Scoateți puiul;păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Combinați amidonul de porumb și bulionul rămas până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți puiul cu orez și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
OrezOrez
6
Se presară cu migdale și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista