Piept De Pui Cu Lămâie
Reteta piept de pui de lamaie se poate face în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, rozmarin, orez și pătrunjel. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Rețete similare sunt Piept De Pui Cu Lămâie, Piept De Pui Cu Lămâie, și Piept De Pui Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați 3/4 cană bulion, suc de lămâie, muștar, usturoi, unt și rozmarin; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Scoateți puiul;păstrați cald.
Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și bulionul rămas până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți puiul cu orez și sos.
Se presară cu migdale și pătrunjel.