Piept de pui cu glazură portocalie pentru doi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu glazură portocalie pentru doi. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $2.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, amidon de porumb, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu glazură portocalie, Piept De Pui Cu Glazură Portocalie Orientală, și Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie de 8 inci sau cratiță de 3 litri la foc mediu. Gatiti puiul in unt aproximativ 15 minute, intorcand o data, pana cand sucul de pui nu mai este roz cand se taie centrul celei mai groase bucati.
În timp ce puiul gătește, amestecați amidonul de porumb și muștarul într-un castron mic. Se amestecă ingredientele rămase.
Așezați puiul pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Aruncați orice sucuri rămase în tigaie.
Pentru a face glazura, turnați amestecul de portocale în tigaie.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe aproximativ 1 minut, amestecând constant, până când glazura se îngroașă.