Piept de pui cu glazură portocalie

Piept de pui cu glazură portocalie
Pieptul de pui cu glazură portocalie este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 1029 calorii, 125g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sos de soia, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu glazură portocalie pentru doi, Piept De Pui Cu Glazură Portocalie Orientală, și Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie de 8 inci sau cratiță de 3 litri la foc mediu. Gatiti puiul in unt aproximativ 15 minute, intorcand o data, pana cand sucul de pui nu mai este roz cand se taie centrul celei mai groase bucati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
În timp ce puiul gătește, amestecați amidonul de porumb și muștarul într-un castron mic. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați puiul pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Aruncați orice sucuri rămase în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face glazura, turnați amestecul de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe aproximativ 1 minut, amestecând constant, până când glazura se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista