Piept de pui cu glazură portocalie

Pieptul de pui cu glazură portocalie este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 1029 calorii, 125g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sos de soia, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu glazură portocalie pentru doi, Piept De Pui Cu Glazură Portocalie Orientală, și Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie de 8 inci sau cratiță de 3 litri la foc mediu. Gatiti puiul in unt aproximativ 15 minute, intorcand o data, pana cand sucul de pui nu mai este roz cand se taie centrul celei mai groase bucati.
În timp ce puiul gătește, amestecați amidonul de porumb și muștarul într-un castron mic. Se amestecă ingredientele rămase.
Așezați puiul pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Aruncați orice sucuri rămase în tigaie.
Pentru a face glazura, turnați amestecul de portocale în tigaie.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe aproximativ 1 minut, amestecând constant, până când glazura se îngroașă.