Piept De Pui Cu Crustă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de porumb. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 433 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui cu crustă de porumb și Salsa de fasole neagră, Pui Copt Cu Crustă De Porumb, și Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă 1 cană pesmet, 1 cană făină de porumb galbenă, 2 linguri pătrunjel tocat, 2 linguri cimbru tocat, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mare.
Bateți 1/2 cană de muștar Dijon și 2 ouă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Folosind ciocan sau sucitor, bateți fiecare jumătate de piept de pui între foi de folie de plastic la o grosime de 1/2 până la 1/3 inch. Înmuiați puiul bătut mai întâi în amestecul de muștar și acoperiți bine, apoi în amestecul de pesmet și acoperiți bine; scuturați excesul de pesmet.
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gatiti pana devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în vasul de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Repetați cu untul rămas, uleiul și puiul.
Coaceți puiul până la fiert, aproximativ 8 minute.
Se ornează cu pene de lămâie și se servește.