Piept de pui cu crusta de parmezan cu rosii si busuioc si cartofi cu ardei si ceapa

Piept de pui cu crusta de parmezan cu rosii si busuioc si cartofi cu ardei si ceapa
Piept de pui cu crustă de parmezan cu roșii și busuioc și cartofi cu ardei și ceapă este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 646 de calorii . Pentru 3,62 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cartofi pentru bebeluși cu coajă, ardei ușor, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 27 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork are 54 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94% , ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de pui cu crustă de parmezan cu roșii și busuioc și cartofi cu ardei și ceapă , Piept de pui cu crustă de parmezan cu roșii și busuioc și cartofi cu ardei și ceapă și tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii și busuioc .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați cartofii fingerling în jumătăți sau sferturi, în funcție de grosimea fingerlings -- puteții subțiri, mici, pot fi, de asemenea, lăsați în gaură, cartofii mai mari trebuie tăiați în sferturi pentru a accelera procesul de gătire. Dacă folosiți cartofi roșii mici, înjumătățiți-i sau în sferturi în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Acoperiți o foaie mare de biscuiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Pune cartofii pe tava de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se amestecă cu ardei și ceapă, usturoi și fulgi de ardei roșu mărunțiți. Ungeți cartofii, ardeii și ceapa cu ulei de măsline extravirgin doar cât să acoperiți legumele într-un strat subțire, 2 până la 3 linguri. Asezonați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Puneți cartofii la cuptor și coaceți 20 până la 22 de minute, până când cartofii sunt doar fragezi, iar ardeii și ceapa sunt crocante la margini. Aruncați amestecul cu clești, întorcând cartofii după 15 minute. Când cartofii sunt gătiți, transferați-i într-un vas de servire și îndepărtați folia de pe foaia de prăjituri și aruncați-i pentru o curățare super rapidă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce cartofii se gătesc, pregătiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
9
Întindeți o bucată de hârtie cerată sau folie de 2 picioare lângă plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se încălzește o tigaie mare antiaderență la foc mediu -- tigaia trebuie să fie foarte fierbinte când se adaugă puiul. Îngrămădiți brânza mărunțită pe suprafața de lucru creată cu hârtie cerată sau folie. Condimentează-ți pieptul de pui cu piper negru, dar fără sare; brânza va adăuga suficientă sare la gustul preparatului. Apăsați ferm sânii în brânză. Acoperiți ambele părți ale sânilor cu cât mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Adăugați 1 lingură ulei de măsline extravirgin în tigaie, 1 rând de tigaie. Puneți piepții în tigaie și gătiți 7 minute pe fiecare parte, până când brânza formează o carcasă uniformă, aurie în jurul pieptului fraged de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
În timp ce puiul se gătește, combinați roșiile tocate cu busuioc într-un castron mic. Asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Scurgeți orice exces de ulei din pui pe măsură ce îl scoateți din tigaie. Acoperiți puiul cu linguri mari de sos crud și serviți cu cartofi, ardei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista