Sânii de pui cu condimente italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 502 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Un amestec de țelină, orez suplimentar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene, Piept De Pui Fript Cu Condimente Italiene, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, adăugând țelină cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Orez
2
Între timp, presărați puiul cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
3
Combinați pesmetul și restul de 1/4 linguriță. sare într-un vas superficial. Înmuiați puiul în ou; dragă în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
4
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți din tigaie și scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Încălziți 2 căni amestec consistent de roșii într-o cratiță mică la foc mediu 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Aruncați orezul fiert fierbinte cu pătrunjel și așezați-l pe o farfurie de servire. Sus cu pui. Spoon amestec de roșii consistent peste pui și orez.