Piept De Pui Cu Condimente Italiene
Sânii de pui cu condimente italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 502 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Un amestec de țelină, orez suplimentar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene, Piept De Pui Fript Cu Condimente Italiene, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, adăugând țelină cu orez.
Între timp, presărați puiul cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Combinați pesmetul și restul de 1/4 linguriță. sare într-un vas superficial. Înmuiați puiul în ou; dragă în amestec de pesmet.
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Scoateți din tigaie și scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Păstrați cald.
Încălziți 2 căni amestec consistent de roșii într-o cratiță mică la foc mediu 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Aruncați orezul fiert fierbinte cu pătrunjel și așezați-l pe o farfurie de servire. Sus cu pui. Spoon amestec de roșii consistent peste pui și orez.