Pieptul de pui cu cartofi și piure de mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 71G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mazăre pentru bebeluși, jumătăți de piept de pui pe os, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Piept de pui cu cartofi și piure de mazăre, Piure de cartofi cu mazăre și mentă, și Piure de cartofi și mazăre bătute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați cartofii înjumătățiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți cartofii aproximativ 35 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Pune cartofii deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți cele 3 linguri de unt. Condimentați jumătățile de piept de pui cu sare și piper și adăugați în tigaie, cu pielea în jos, împreună cu crenguțele de cimbru. Gatiti la foc moderat pana cand pielea se rumeneste bine, aproximativ 15 minute. Întoarceți și gătiți timp de 5 minute mai mult, ungând ocazional cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați puiul la cuptor și prăjiți-l timp de aproximativ 15 minute, până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați puiul în cartofi și păstrați-l la cald. Rezervați 3 linguri de grăsime topită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă grăsimea rămasă din tigaie și se aruncă crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaie și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Se ia de pe foc și se amestecă cimbrul tocat și 2 linguri de unt răcit, câte 1 lingură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați mazărea verde, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
12
Scurgeți mazărea, transferați jumătate într-un robot de bucătărie și piureul grosier. Amestecați piureul înapoi în mazărea rămasă.