Piept de pui cu cartofi și piure de mazăre

Piept de pui cu cartofi și piure de mazăre
Pieptul de pui cu cartofi și piure de mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 71G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mazăre pentru bebeluși, jumătăți de piept de pui pe os, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Piept de pui cu cartofi și piure de mazăre, Piure de cartofi cu mazăre și mentă, și Piure de cartofi și mazăre bătute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați cartofii înjumătățiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți cartofii aproximativ 35 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Pune cartofii deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți cele 3 linguri de unt. Condimentați jumătățile de piept de pui cu sare și piper și adăugați în tigaie, cu pielea în jos, împreună cu crenguțele de cimbru. Gatiti la foc moderat pana cand pielea se rumeneste bine, aproximativ 15 minute. Întoarceți și gătiți timp de 5 minute mai mult, ungând ocazional cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați puiul la cuptor și prăjiți-l timp de aproximativ 15 minute, până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați puiul în cartofi și păstrați-l la cald. Rezervați 3 linguri de grăsime topită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă grăsimea rămasă din tigaie și se aruncă crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaie și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Se ia de pe foc și se amestecă cimbrul tocat și 2 linguri de unt răcit, câte 1 lingură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați mazărea verde, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
12
Scurgeți mazărea, transferați jumătate într-un robot de bucătărie și piureul grosier. Amestecați piureul înapoi în mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Adăugați grăsimea rezervată din tigaie împreună cu restul de 2 linguri de vin și menta. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați pieptul de pui și cartofii în farfurii. Lingurați piureul de mazăre alături și serviți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista