Piept de pui cu aromă de semințe de portocale-fenicul-măsline

Rețeta piept de pui cu aromă de semințe de portocale-fenicul-măsline poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 184 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui cu piele, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de pui cu aromă de semințe de portocale-fenicul-măsline, Pulpe de pui la grătar cu fenicul și gust de măsline, și Gust De Fenicul-Portocaliu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și setați raftul în centru.
Puneți semințele de fenicul într-o tigaie mică și prăjiți la foc mediu până se parfumează.
Puneți semințele într-un castron mic și combinați cu măsline, suc, coajă și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte la marinat, cel puțin 15 minute.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu. Frecați puiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul cu clești și dați-l la cuptor pentru a termina de gătit. (Dacă nu utilizați o tigaie rezistentă la cuptor, transferați mai întâi Puiul într-un vas de copt). Prăjiți puiul timp de aproximativ 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 până la 165 de grade pe un termometru pentru carne.
Scoateți puiul și lăsați-l să se odihnească 5 minute, astfel încât sucurile să se așeze.
Transferați pe o farfurie de servire și acoperiți cu amestec de măsline rezervat.