Piept De Pui Copt Cu Crustă De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui coapte cu crustă de plante. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 318 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pesmet, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Copt Cu Crustă De Ierburi, Mustar Planta Crusted Piept De Pui Skinnytaste, și Piept De Pui Cu Coajă De Muștar Panko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind ciocan de carne, Lira piept de pui între foi de folie de plastic la 1/2 - la 3/4-inch grosime. Aranjați puiul în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Se toarnă suc de lămâie peste. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Scoateți puiul din vas și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 450 F. topiți untul cu ulei într-o cratiță mică la foc mediu; se răcește ușor.
Amestecați pesmetul, busuiocul, pătrunjelul, rozmarinul, sarea și piperul în vasul de plăcintă.
Periați pieptul de pui pe ambele părți cu amestec de unt topit. Înveliți puiul pe ambele părți cu amestec de pesmet.
Așezați puiul pe foaia de copt.
Coaceți până când puiul este gătit și pesmetul este auriu, aproximativ 20 de minute.
Serviți, trecând pene de lămâie alături.