Piept de pui condimentat tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi
Piept de pui condimentat tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 625 de calorii , 50 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 4,26 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, frunze de coriandru, praf de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă obține un scor excelent de 93% . Rețete similare suntDip de iaurt cu brânză de capră cu ierburi. Ceapă caramelizată , Pui Tandoori ușor și Pui Tandoori Indian .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge grătarul la mediu-mare.
Combinați toate condimentele și uleiul într-un castron mediu pentru a face o pastă. Frecați un strat subțire de pastă de condimente pe o parte a fiecărui piept de pui. Prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și tocmai gătit.
Scoateți de pe grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și tăiați pe lungime felii groase de 1/2 inch.
Servește openface pe pita: felii de pui, câteva cupe de gem de roșii și un strop de iaurt cu ierburi.
Încinge grătarul la mare.
Ungeți roșiile și serrano cu ulei și asezonați cu sare și piper. Prăjiți roșiile și serrano pe toate părțile până se carbonizează.
Scoateți de pe grătar și tocați grosier.
Încinge uleiul într-o cratiță medie pe grătarele grătarului sau pe arzătoarele laterale.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați roșiile, serrano, oțetul balsamic și șofranul și gătiți până se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un bol și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesează până se omogenizează. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Dați la frigider dacă nu este folosit imediat.