Piept de pui condimentat Tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi

Piept de pui condimentat Tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi
Tandoori piept de pui condimentat cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,04 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 50g de proteine, și 24g de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare kosher, piept de pui, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tandoori - pui condimentat cu chutney de roșii-ghimbir, Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya, și Gătit ușor: Kebab de pui de roșii picante la grătar cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Combinați toate condimentele și uleiul într-un bol mediu pentru a face o pastă. Frecați un strat subțire de pastă de condimente pe 1 parte a fiecărui piept de pui. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți openface pe pitas: feliile de pui, câteva păpuși de gem de roșii și o picătură de iaurt Herbat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
GemGem
6
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți roșiile și serrano cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați roșiile și serrano pe toate părțile până se carbonizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe grătarele grătarului sau pe arzătoarele laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați roșiile, serrano, oțetul balsamic și șofranul și gătiți până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
șofranșofran
12
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust. Refrigerați dacă nu utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista