Piept de pui CATALINA
Această rețetă servește 55. Dacă 9 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sânii de pui CATALINA ar putea fi un spectaculos lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 19 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de gem de caise, pansament clasic catalina, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crockpot Catalina Pui, Minunat Catalina Pui, și CATALINA-pui de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Transferați puiul la 3-qt. caserola.
Se amestecă sosul, gemul și amestecul de supă; se toarnă peste pui.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când puiul este gata (165F).