Piept de pui afumat la grătar cu sos de grătar Alb Alabama
Piept de pui afumat la grătar cu sos de grătar Alb Alabama este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui, zahăr, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui la grătar pe un băț cu sos de grătar alb din Alabama din sud, Pui la grătar cu sos alb Alabama, și Sos De Grătar Alb Alabama.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
Fulgi De Legume
2
Ungeți toate părțile de pui cu ulei. Într-un castron mic, amestecați condimentele la grătar, zahărul brun și pudra de ardei iute; se presară pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La Grătar
Ardei Iute
Zahăr Brun
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
3
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 6 minute, întorcându-vă o dată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Între timp, într-un castron mic, bateți ingredientele rămase cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Stropiți amestecul de maioneză pe 4 farfurii de servire. Sus cu pui.