Piept De Paște

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de Paște. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, usturoi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Paște, Piept De Paște, și Piept De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. Într-un castron mic, se amestecă zahărul brun, usturoiul, vinul, sosul de chili, ketchup-ul și oțetul cu biciul până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu-mare 2 minute. Se usucă pieptul de vită cu un prosop de hârtie; condimentează cu sare și piper pe fiecare parte. Carne de vită 2 minute pe o parte (carnea de vită va dezvolta o crustă întunecată). Întoarceți carnea de vită; căutați pe cealaltă parte.
Puneți carnea de vită într-o tigaie mare. Acoperiți cu sos, ceapă feliată și crenguțe de cimbru. Acoperiți cu folie; coaceți 3 ore.
Lăsați carnea de vită să stea 10 minute.
Tăiați cerealele în felii.
Se servește cu ceapă gătită și picături de tigaie.