Piept de miel cu crustă de muștar

Piept de miel cu crustă de muștar
Rețeta de piept de miel cu crustă de muștar poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $3.22 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 34 de fani. Un amestec de ulei vegetal, cartofi noi și salată de năsturel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Miel Cu Crustă De Muștar, Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, și Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o formă de prăjire și rumeniți morcovul, ceapa și usturoiul pe plită timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Adăugați cimbru și frunze de dafin, apoi așezați mielul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se toarnă întreaga sticlă de vin și aproximativ 350 ml apă, se condimentează bine și se acoperă bine cu o foaie de folie. Gatiti mielul, netulburat, timp de 2 ore, apoi scoateti-l din cuptor. Lăsați mielul să se răcească ușor înainte de a scoate ușor oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă sucurile și legumele într-un recipient și se răcește. Poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și răcit.
6
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați mielul, cu pielea în sus, într-o formă de prăjire superficială și periați generos cu muștar. Împachetați peste pesmet și stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Coaceți timp de 30 de minute până când firimiturile sunt prăjite și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Între timp, ridicați grăsimea solidă de pe sosul rece și reîncălziți sosul de pe plită. Ridicați mielul pe o scândură și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Se servește cu legumele în sos, cartofi fierți și o salată de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista