Piept de miel cu crustă de muștar
Rețeta de piept de miel cu crustă de muștar poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $3.22 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 34 de fani. Un amestec de ulei vegetal, cartofi noi și salată de năsturel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Miel Cu Crustă De Muștar, Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, și Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o formă de prăjire și rumeniți morcovul, ceapa și usturoiul pe plită timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați cimbru și frunze de dafin, apoi așezați mielul deasupra.
Se toarnă întreaga sticlă de vin și aproximativ 350 ml apă, se condimentează bine și se acoperă bine cu o foaie de folie. Gatiti mielul, netulburat, timp de 2 ore, apoi scoateti-l din cuptor. Lăsați mielul să se răcească ușor înainte de a scoate ușor oasele.
Se toarnă sucurile și legumele într-un recipient și se răcește. Poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și răcit.
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați mielul, cu pielea în sus, într-o formă de prăjire superficială și periați generos cu muștar. Împachetați peste pesmet și stropiți cu uleiul de măsline.
Coaceți timp de 30 de minute până când firimiturile sunt prăjite și crocante.
Între timp, ridicați grăsimea solidă de pe sosul rece și reîncălziți sosul de pe plită. Ridicați mielul pe o scândură și tăiați-l în bucăți.
Se servește cu legumele în sos, cartofi fierți și o salată de năsturel.