Piept De Gâscă Cu Ciuperci De Rozmarin
Rosemary ciuperci piept de gâscă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $61.87 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16915 calorii, 732G de proteine, și 1538g de grăsime. Un amestec de morcov, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Piept De Curcan Rozmarin, Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, și Cotlet de piept de curcan cu rozmarin și cimbru.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de usturoi în oțetul de vin roșu.
Așezați sânii de gâscă într-un vas de sticlă superficial și acoperiți cu amestecul de oțet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați laptele, ceapa și morcovul. Aduceți treptat la fierbere, amestecând frecvent. Condimentează cu piper după gust. De îndată ce amestecul fierbe, se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți sânii de gâscă și marinada într-un vas de copt și acoperiți cu folie.
Prăjiți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Gatiti orezul alb conform instructiunilor pachetului.
Încălziți două linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se adaugă ciupercile și se sotează 5 minute.
Se amestecă făina, amestecând timp de 2 minute, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte. Condimentează cu rozmarin, sare și piper. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 3 minute.
Faceți un pat de orez alb gătit pe un platou de servire.
Așezați sânii de gâscă deasupra și turnați sosul peste tot.