Piept De Grătar Cu Aragaz Lent

Rețeta piept de grătar cu aragaz lent este gata în aproximativ 8 ore și 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 394 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, muștar măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Piept De Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent, Piept De Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Gratar Piept Glisante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția sosului de vită și grătar. Frecați amestecul peste carnea de vită.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
În aragaz lent de 3 până la 4 litri; așezați carnea de vită; se toarnă grătar deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore.
Creșteți setarea căldurii la mare; gătiți cu 1 până la 2 ore mai mult sau până când carnea de vită se destramă.
Se servește cu sos suplimentar pentru grătar.