Piept De Grătar Cu Aragaz Lent

Piept De Grătar Cu Aragaz Lent
Rețeta piept de grătar cu aragaz lent este gata în aproximativ 8 ore și 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 394 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, muștar măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Piept De Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent, Piept De Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Gratar Piept Glisante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția sosului de vită și grătar. Frecați amestecul peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
În aragaz lent de 3 până la 4 litri; așezați carnea de vită; se toarnă grătar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore.
5
Creșteți setarea căldurii la mare; gătiți cu 1 până la 2 ore mai mult sau până când carnea de vită se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu sos suplimentar pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista