Piept de grătar afumat
Afumat BBQ piept necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție conține 264 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sare kosher, boia de ardei, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Piept Afumat, și Piept De Vită Afumat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați condimentele într-un bol mic. Frecați întregul piept cu amestecul de condimente, așezați pe o foaie de copt, acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 6 ore.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului.
Așezați pieptul în fumător, cu partea grasă în jos și fumați timp de 4 până la 5 ore sau până când este extrem de fraged. Ungeti cu mopul la fiecare 30 de minute.
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mediu timp de 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.