Piept de curcan învelit în Pancetta cu umplutură de lămâie și nuci de pin
Pieptul de curcan învelit în Pancetta cu umplutură de lămâie și nuci de pin durează aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $9.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 1264 calorii, 127g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, bulion de pui, căței de usturoi și pătrunjel cu frunze plate. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură Cremoasă De Orez Sălbatic, și Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin.
Instrucțiuni
1
Mai întâi pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare, apoi înmuiați ceapa fără a colora timp de 10 minute. Sfat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pancetta sau slănina în tigaie, prăjiți 5 minute până devin aurii, apoi adăugați nucile de pin, usturoiul, salvia și coaja de lămâie. Se prăjesc încă 1 min până se parfumează și nucile de pin încep să se rumenească. Se amestecă pătrunjelul tocat. Sfat în castron cu ceapa, apoi se leagă cu firimiturile, oul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ungeți și condimentați o foaie de folie de curcan sau folosiți 2 foi de folie sertizate împreună pentru a face o foaie de aproximativ 50 x 60cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați cinci bucăți lungi de sfoară peste folie ca niște trepte ale unei scări, gata să lege sânul împreună. Aranjați pancetta sau slănina într-o rețea peste mijlocul foliei, deasupra șirului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Deschideți pieptul fluturat, cu pielea în jos și tăiați fiecare parte de mai multe ori. Acoperiți cu folie alimentară și bash cu un sucitor până când carnea are aproximativ 5 cm grosime peste tot. Tăiați părțile laterale astfel încât să aveți o formă aproximativ dreptunghiulară (dar aveți grijă să nu tăiați pielea). Ridicați pe pancetta, apoi umpleți orice goluri cu garniturile. Sezon, apoi apăsați umplutura de-a lungul mijlocului articulației. Trageți părțile laterale la un capăt, împingând capătul scurt, apoi legați bine șirul, astfel încât umplutura să fie învelită. Repetați cu toate șirurile. Înfășurați bine în folie, apoi întoarceți ruloul astfel încât pancetta să fie deasupra. Poate fi lăsat la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați articulația într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 40 de minute pe kg sau până când o frigăruie introdusă în mijloc iese foarte fierbinte și sucurile curg limpede. Desfaceți pentru ultimele 10 minute de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Ridicați îmbinarea pe o placă și lăsați să se odihnească, acoperită, timp de cel puțin 10 minute. Pentru sos, încălziți cositorul pe plită, apoi stropiți vinul și orice sucuri. Reduceți la jumătate, apoi adăugați stocul și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se toarnă smântâna și se bulează într-un sos ușor redus. Condimentează după gust, apoi amestecă pătrunjelul.