Piept de curcan învelit cu slănină cu aluniță de alune

Piept de curcan învelit cu Bacon cu aluniță de alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 710 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, jumătăți de piept de curcan, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Iarbă Bacon Înfășurat Piept De Curcan, Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, și Piept de curcan învelit cu slănină cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente în procesor; amestecați până când marinada este aproape netedă. Frecați marinada pe toate jumătățile de piept de curcan.
Așezați curcanul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci; se toarnă marinada rămasă peste. Acoperiți și răciți peste noapte.
Scoateți curcanul din marinată, permițând unei marinate să se agațe de curcan.
Presărați curcanul cu sare și piper.
Așezați 1 kilogram de felii de slănină una lângă alta pe suprafața de lucru, suprapunându-se ușor.
Așezați 1 piept de curcan pe jumătate, cu partea rotunjită în jos, deasupra slăninii. Înfășurați slănina în jurul pieptului de curcan, întinzând ușor feliile pentru a acoperi curcanul. Asigurați-vă cu scobitori pentru a ține slănina pe loc, apoi legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a asigura slănina.
Scoateți scobitorii. Repetați cu a doua jumătate de piept de curcan și slănină rămasă.
Așezați sânii de curcan pe o foaie mare de copt cu margini. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți bine cu folie de plastic și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Puneți curcanul în cuptor și prăjiți 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F și prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a Turciei înregistrează 155 F, aproximativ 35 de minute.
Se scoate din cuptor; se lasa curcanul sa se odihneasca 15 minute (temperatura interna va ajunge la 162 buc.f).
Tăiați sânii de curcan transversal în felii groase de 1/3 inch. Polonic cantitate generoasă de aluniță alune pe platou mare. Aranjați feliile de curcan deasupra aluniței; se presară pătrunjel și se servește.
* Chipotle chiles-jalape uscate, afumate-conservate într-un sos picant de roșii, uneori numit adobo, sunt vândute la unele supermarketuri, magazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.