Piept de curcan în saramură cu condiment spaniol și sos de portocale acru
Piept de curcan în saramură cu condiment spaniol și sos de portocale acru ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 456 de calorii, 25 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și luați piept de curcan, portocale, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Piept de curcan în saramură cu condimente spaniolă și sos de portocale acrișoare, Piept de curcan în saramură cu condimente cu salvie și Piept de curcan în saramură cu condimente cu salvie.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți apa într-un vas mare sau într-un recipient de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă cu sare și zahăr și se lasă 5 minute să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați pieptul de curcan, acoperiți și lăsați la frigider timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
5
Încinge grătarul la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți curcanul din soluția de saramură, clătiți bine sub apă rece și uscați cu prosoape de hârtie. Frecați partea de piele a curcanului cu frecare. Cu ajutorul cleștilor, scufundați prosoape de hârtie în ulei și ungeți grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați curcanul pe grătar, frecați cu partea în jos și grătarul până când se carbonizează ușor și se formează o crustă, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura grătarului la mediu, întoarceți curcanul și continuați gătitul, cu capacul închis timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pieptului înregistrează 155 de grade F (temperatura va continua să scadă). se ridică de pe căldură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
8
Se ia de pe foc, se cort lejer cu folie și se lasă să se odihnească 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
În timp ce curcanul se odihnește, ungeți partea tăiată a portocalelor cu ulei și puneți partea tăiată în jos pe grătar și grătar până se carbonizează ușor. Puneți sosul de portocale acru pe un platou și acoperiți cu curcanul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan Feliat
3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Polonic
10
Se ornează cu portocale la grătar și frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig
11
6 linguri boia spaniola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
12
2 linguri de seminte de chimion, macinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
13
1 lingura de seminte de mustar, macinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
14
4 lingurițe de semințe de fenicul, măcinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
15
4 lingurițe de piper negru măcinat grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
16
2 lingurite sare kosher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
17
Se amestecă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare pe grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De Legume
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați sucul de portocale, coaja și sucul de lime și gătiți până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană. Se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați bulionul de pui și gătiți până scade la o consistență de sos, aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se strecoară sosul într-un castron, se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbrul și pătrunjelul și se servesc fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat