Piept de curcan umplut cu slănină, afine, umplutură de pesmet

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, piept de curcan umplut cu slănină, afine, umplutură de pesmet ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă este plăcută de 751 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, condimente de pasăre, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt GRĂTAR: Piept de curcan cu umplutură de afine, Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, și Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură Cremoasă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Rehidratați și tocați ciupercile porcini uscate:
Așezați ciupercile porcini uscate într-un castron. Acoperiți cu apă fierbinte și lăsați să stea aproximativ 15 minute în timp ce slănina din pasul următor se gătește. Odată rehidratat, apoi tocați.
Gatiti apoi tocati slanina: gatiti incet slanina intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată suficient de rece pentru a atinge, tocați. Ar trebui să aveți cel puțin o lingură de grăsime în tigaie. (Dacă nu, adăugați unt sau ulei de măsline pentru a compensa diferența.)
Încălziți aceeași tigaie pe mediu (nu scurgeți grăsimea redată din slănină), adăugați șalotele tocate și gătiți până când șalotele încep să se rumenească.
Adăugați afine uscate tocate, salvie tocată și ciuperci tocate. Se amestecă bine și se gătește 2-3 minute.
Adăugați pesmetul, pătrunjelul, slănina tocată și bulionul de curcan sau pui și amestecați bine. Vrei o pastă aspră, ceva care se va lipi de sine.
Scoateți din căldură și lăsați umplutura să se răcească.
Îndepărtați pielea, apoi lăsați pieptul de curcan la o grosime uniformă: pentru a face pieptul de curcan umplut, îndepărtați pielea din curcan într-o singură bucată și rezervați.
Puneți pieptul de curcan între două bucăți de hârtie de ceară sau folie de plastic și bateți ușor cu un ciocan până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. (Poate fi mai ușor să fluturați mai întâi sânul, în funcție de cât de mare este sânul.)
Întindeți umplutura peste pieptul de curcan, apoi înfășurați: tăiați pieptul bătut până când este aproximativ un dreptunghi.
Întindeți un strat subțire de umplutură peste sân, lăsând aproximativ 3/4 inch margine în jurul tuturor părților.
Începând cu unul dintre capetele mai scurte ale dreptunghiului de curcan, înfășurați pieptul de curcan.
Așezați pielea peste partea superioară a sânului rulat și puneți-o sub margini.
Legați pieptul de curcan: legați strâns pieptul de curcan rulat cu sfoară de bucătărie (bumbac, nu nailon!) și puneți-l pe o tigaie de prăjire. Vopsiți-l cu ulei de măsline sau ungeți unt sau grăsime de slănină peste el și presărați sare. Dacă doriți mai multe picături pentru sos, așezați și bucăți dintr-o aripă de curcan pe tigaia de prăjire.
Friptură: se prăjește la 400 de euro F timp de 20 de minute, apoi se lasă focul la 325 de euro și se prăjește încă 10-15 minute, sau până când temperatura internă a sânului citește aproximativ 155 de euro pe un termometru pentru carne.
Odihnă: odată ce curcanul atinge acea temperatură, scoateți-l din tigaia de prăjire și cortați-l liber cu folie.
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute și până la 25 de minute.
Faceți sos cu picături de tigaie: în timp ce pieptul de curcan se odihnește, dacă doriți, este posibil să puteți face puțin sos cu picături. Dacă gătiți doar sânul și nu și aripa opțională de curcan, este posibil să nu aveți prea multe de lucrat. Dar chiar și un pic de picături pot aroma un sos. (Dacă într-adevăr nu aveți multă grăsime cu care să lucrați, puteți topi două linguri de unt în tigaia de prăjire.)
Luați tigaia cu picături și așezați peste două arzătoare pe aragaz pe mediu (dacă folosiți aripa de curcan, îndepărtați mai întâi).
Se presară cu făină și se amestecă până când făina este încorporată în picături.
Adăugați încet stocul, amestecând constant, până se omogenizează. Condimentați cu sare, piper și condimente de pasăre sau salvie măcinată sau cimbru.
Lăsați să fiarbă pe aragaz până se îngroașă după preferințe.