Piept de curcan umplut cu slănină, afine, umplutură de pesmet

Piept de curcan umplut cu slănină, afine, umplutură de pesmet
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, piept de curcan umplut cu slănină, afine, umplutură de pesmet ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă este plăcută de 751 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, condimente de pasăre, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt GRĂTAR: Piept de curcan cu umplutură de afine, Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, și Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură Cremoasă De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Rehidratați și tocați ciupercile porcini uscate: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
2
Așezați ciupercile porcini uscate într-un castron. Acoperiți cu apă fierbinte și lăsați să stea aproximativ 15 minute în timp ce slănina din pasul următor se gătește. Odată rehidratat, apoi tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Gatiti apoi tocati slanina: gatiti incet slanina intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată suficient de rece pentru a atinge, tocați. Ar trebui să aveți cel puțin o lingură de grăsime în tigaie. (Dacă nu, adăugați unt sau ulei de măsline pentru a compensa diferența.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți aceeași tigaie pe mediu (nu scurgeți grăsimea redată din slănină), adăugați șalotele tocate și gătiți până când șalotele încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați afine uscate tocate, salvie tocată și ciuperci tocate. Se amestecă bine și se gătește 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați pesmetul, pătrunjelul, slănina tocată și bulionul de curcan sau pui și amestecați bine. Vrei o pastă aspră, ceva care se va lipi de sine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4
Scoateți din căldură și lăsați umplutura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Îndepărtați pielea, apoi lăsați pieptul de curcan la o grosime uniformă: pentru a face pieptul de curcan umplut, îndepărtați pielea din curcan într-o singură bucată și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Puneți pieptul de curcan între două bucăți de hârtie de ceară sau folie de plastic și bateți ușor cu un ciocan până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. (Poate fi mai ușor să fluturați mai întâi sânul, în funcție de cât de mare este sânul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Întindeți umplutura peste pieptul de curcan, apoi înfășurați: tăiați pieptul bătut până când este aproximativ un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Întindeți un strat subțire de umplutură peste sân, lăsând aproximativ 3/4 inch margine în jurul tuturor părților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Începând cu unul dintre capetele mai scurte ale dreptunghiului de curcan, înfășurați pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
10
Așezați pielea peste partea superioară a sânului rulat și puneți-o sub margini.
11
Legați pieptul de curcan: legați strâns pieptul de curcan rulat cu sfoară de bucătărie (bumbac, nu nailon!) și puneți-l pe o tigaie de prăjire. Vopsiți-l cu ulei de măsline sau ungeți unt sau grăsime de slănină peste el și presărați sare. Dacă doriți mai multe picături pentru sos, așezați și bucăți dintr-o aripă de curcan pe tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Aripi De CurcanAripi De Curcan
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Friptură: se prăjește la 400 de euro F timp de 20 de minute, apoi se lasă focul la 325 de euro și se prăjește încă 10-15 minute, sau până când temperatura internă a sânului citește aproximativ 155 de euro pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Odihnă: odată ce curcanul atinge acea temperatură, scoateți-l din tigaia de prăjire și cortați-l liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute și până la 25 de minute.
15
Faceți sos cu picături de tigaie: în timp ce pieptul de curcan se odihnește, dacă doriți, este posibil să puteți face puțin sos cu picături. Dacă gătiți doar sânul și nu și aripa opțională de curcan, este posibil să nu aveți prea multe de lucrat. Dar chiar și un pic de picături pot aroma un sos. (Dacă într-adevăr nu aveți multă grăsime cu care să lucrați, puteți topi două linguri de unt în tigaia de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Aripi De CurcanAripi De Curcan
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
16
Luați tigaia cu picături și așezați peste două arzătoare pe aragaz pe mediu (dacă folosiți aripa de curcan, îndepărtați mai întâi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
17
Se presară cu făină și se amestecă până când făina este încorporată în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
18
Adăugați încet stocul, amestecând constant, până se omogenizează. Condimentați cu sare, piper și condimente de pasăre sau salvie măcinată sau cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Sol SalvieSol Salvie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
19
Lăsați să fiarbă pe aragaz până se îngroașă după preferințe.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate42
Revista