Piept de curcan umplut cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 323 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bine. Încercați Piept de curcan prăjit cu sos de ciuperci cu brânză albastră, Piept de curcan umplut cu slănină și brânză, și Brânză Albastră-Burgeri De Curcan Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza albastră, merele, 1/4 linguriță piper, 1/4 linguriță salvie și usturoi într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndepărtați și aruncați pielea din pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
3
Așezați pieptul plat pe folie de plastic grea (cu ceea ce ar fi fost cu pielea în jos). Pornind de la centru, felie orizontal prin cea mai groasă parte a fiecărei părți a sânului aproape, dar nu prin, marginile exterioare. Flip bucăți tăiate peste pentru a mări sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Locul grele folie de plastic peste curcan, și lira sân pentru a aplatiza la 1/2" grosime, folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Întindeți amestecul de brânză albastră uniform pe pieptul de curcan până la 1 " de margini; înfășurați pieptul de curcan, moda jellyroll, începând cu partea scurtă. Legați-vă în siguranță la intervale de 1 1/2" cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați ruloul de curcan, cu cusătura în jos, într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Combinați 1/2 linguriță piper, rămânând 1/2 linguriță salvie, unt și 1/4 linguriță sare într-un bol mic. Frecați uniform peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Aruncați șalotele în ulei de măsline. Aranjați în jurul curcanului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute. Ungeti curcan cu 1/2 ceasca de cidru (turnarea suma rămasă de la ungand în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți încă 35 până la 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți curcanul și acoperiți cu folie de aluminiu; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Îndepărtați șalotele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
13
Adăugați cidrul rămas în tigaia de prăjire, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Se toarnă amestecul într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Adăugați restul de 1/2 linguriță de piper, restul de 1/4 linguriță de sare și bulionul de pui. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă la amestecul de cidru. Întoarceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
17
Adăugați șobolani în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
18
Scoateți șir de curcan, și felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
20
* Sticlele unice de cidru pot fi adesea achiziționate de la un magazin specializat de bere și vin.