Piept de curcan umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1106 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,56 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Adăugați untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată topit și spumant, adăugați ceapa, țelina și usturoiul și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați cârnații în tigaie și începeți imediat să-l rupeți cu spatele unei linguri de lemn, astfel încât să se gătească și să se sfărâme. Gatiti carnatul pana se rumeneste, aproximativ 6 minute, apoi adaugati merisoarele, Salvia, rozmarinul si cimbru si gatiti inca 1-2 minute. Amestecați vinul alb și folosiți lingura de lemn pentru a răzui fundul tigaiei pentru orice bucăți lipite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Vin Alb
Rozmarin
Cârnați
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
5
Lăsați să gătească 1 minut.
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați cuburile de pâine într-un castron mare și adăugați bulionul de pui, oul bătut, amestecul de cârnați și pătrunjelul tocat și amestecați toate împreună, astfel încât toată pâinea să fie moale și umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cuburi De Pâine
Pătrunjel
Cârnați
Pâine
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
9
Așezați pieptul de curcan cu pielea în jos pe suprafața de lucru și condimentați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
Carne
10
Adăugați un strat de umplutură de aproximativ 1/2 inch grosime peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1/2 inch. Umplutura suplimentară poate fi plasată într-o caserolă cu unt de 8 inci pe 8 inci și coaptă în ultimele 40 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
11
Rulați cu grijă curcanul într-un cilindru. Legați rola cu sfoară de măcelar cu aproximativ 1 inch între fiecare nod. Tăiați șirurile după legare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
12
Așezați cusătura de curcan cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu folie și prevăzută cu un suport de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
13
Stropiți curcanul cu ulei de măsline, frecați-l în piele, apoi condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
14
Se introduce la cuptor și se prăjește timp de 1 oră 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a ruloului citește 155 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
15
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească, acoperit cu folie timp de 15 minute. Curcanul va crește temperatura pe măsură ce se odihnește la 165 de grade F. Tăiați sfoara măcelarului și tăiați ruloul în felii groase de 1 inch, așezați-l pe un platou și garnisiți cu rozmarin proaspăt și salvie.