Piept de curcan sărat cu Jus de afine
Nevoie de un fără gluten și FODMAP fel principal prietenos? Pieptul de curcan sărat cu Jus de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 225 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan, sare și piper, concentrat de suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de curcan sărat cu Jus de afine, Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat, și Piept De Curcan Sărat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau tigaie (cel puțin 8 qt.), combinați 4 litri de apă, sare kosher și 3/4 cană de zahăr. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Clătiți curcanul și tăiați spatele, coastele, carnea aripii și excesul de piele a gâtului, dacă este atașat. Scufundați curcanul în saramură, acoperiți și răciți, întorcând curcanul ocazional, cel puțin 12 ore sau până la 24 (Vezi notele).
Ridicați curcanul din saramură, clătiți bine și uscați; aruncați saramura. Așezați curcanul, pielea în sus, pe un suport într - o tigaie de prăjire de 10 pe 15 inci.
Periați pielea cu unt topit.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Între timp, puneți restul de 1/4 cană de zahăr într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare; agitați tigaia des până când zahărul este de culoare chihlimbar, 2 până la 3 minute.
Adăugați 3/4 cană bulion și concentratul de afine; se amestecă la foc mediu-mare până se amestecă, 1 până la 2 minute.
Transferați curcanul pe un platou sau pe o scândură; lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion în tigaia de prăjire și amestecați pentru a elibera bucățile rumenite.
Se toarnă picături printr-o strecurătoare fină în amestec de afine.
Adăugați orice sucuri acumulate pe platou din Turcia. Se amestecă la foc mare până la fierbere.
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați orice grăsime.
Adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Feliați curcanul și serviți cu sucuri de tigaie de afine pentru a adăuga după gust.