Piept de curcan rulat cu ierburi și nuci

Piept de curcan rulat cu ierburi și nuci
Pieptul de curcan rulat cu ierburi și nuci este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de rozmarin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ciuperci & Salvie Laminate Piept De Curcan, Piept de curcan rulat cu umplutură de cârnați-pecan, și Piept De Curcan Umplut Rulat Și Sos Cremos De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pulsează pătrunjelul, spanacul, 1 unt de băț, parmezan, nuci, rozmarin, cimbru, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper; întindeți amestecul de plante peste curcan. Îndoiți filetul, dacă este intact, în centru și rotiți pieptul într-o rolă uniformă. Trageți în capete pentru a le împiedica să gătească prea mult. Legați ruloul cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
La 8 PruneLa 8 Prune
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Așezați ruloul pe o foaie de copt căptușită cu folie, ungeți cu untul topit și presărați peste tot cu sare și piper. Prăjiți 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 150 până la 160 de grade F, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Lăsați să se odihnească 25 de minute înainte de feliere.
7
Scoateți sfoara și feliați curcanul. Aranjați pe un platou și stropiți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Servi.
9
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Pulsează pătrunjelul, spanacul, 1 unt de băț, parmezan, nuci, rozmarin, cimbru, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
11
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper; întindeți amestecul de plante peste curcan. Îndoiți filetul, dacă este intact, în centru și rotiți pieptul într-o rolă uniformă. Trageți în capete pentru a le împiedica să gătească prea mult. Legați ruloul cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
La 8 PruneLa 8 Prune
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
13
Așezați ruloul pe o foaie de copt căptușită cu folie, ungeți cu untul topit și presărați peste tot cu sare și piper. Prăjiți 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 150 până la 160 de grade F, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
14
Lăsați să se odihnească 25 de minute înainte de feliere.
15
Scoateți sfoara și feliați curcanul. Aranjați pe un platou și stropiți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista