Piept De Curcan Prăjit La Cuptor
Pieptul de curcan prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. O porție conține 280 calorii, 50g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 302 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, și Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă 1/4 cană de unt, usturoi, boia de ardei, condimente italiene, condimente de usturoi și ierburi, sare și piper negru într-un castron.
Așezați pieptul de curcan cu pielea în sus într-o tigaie. Slăbiți pielea cu degetele; periați jumătate din amestecul de unt peste pieptul de curcan și sub piele. Rezervați amestecul de unt rămas. Cort piept de curcan lejer cu folie de aluminiu.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; ungeți pieptul de curcan cu amestecul de unt rămas. Reveniți la cuptor și prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului, fără a atinge osul, citește 165 de grade F (65 de grade C), încă aproximativ 30 de minute.
Lăsați pieptul de curcan să se odihnească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
În timp ce curcanul se odihnește, transferați picăturile de tigaie într-o tigaie. Îndepărtați excesul de grăsime, lăsând aproximativ 1 lingură în tigaie.
Puneți tigaia la foc mic; gătiți și amestecați șalota în grăsimea de curcan până la opac, aproximativ 5 minute. Topiți 1 lingură de unt în tigaie cu șalotă și bateți în vin alb, răzuind orice bucăți de mâncare rumenite din tigaie.
Bateți bulionul de pui și făina până se omogenizează. Aduceți la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă. Pentru un sos mai cremos și mai ușor, amestecați în jumătate și jumătate.