Piept de curcan prăjit cu sos
Pieptul de curcan prăjit cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 75g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți șalotă, jumătăți de piept de curcan, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Strawberry Coffeecake ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos, și Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Uscați pielea sânilor de curcan cu prosoape de hârtie și puneți-o într-o tigaie pe un suport de sârmă, cu pieptul în sus. Frecați 4 linguri de unt pe toată suprafața fiecărui sân și condimentați-le bine cu sare și piper.
Adăugați șalotii în partea de jos a tigaiei de prăjire și acoperiți șalotii cu stocul.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. (Începeți verificarea temperaturii interne după 45 de minute pentru a preveni gătirea excesivă.)
Scoateți sânii de curcan din cuptor pe o tăietură și cort cu folie. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Se strecoară tigaia într-o oală mică la foc mic și se aduce la foc mic. Într-un castron mic amestecați împreună restul de 2 linguri de unt și făină cu o furculiță, până se formează o pastă.
Bateți în stocul fierbinte, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se îngroașă.
Tăiați carnea de piept de curcan din os și aranjați feliile pe un platou de servire.
Se servește cu sos pe lateral.