Piept de curcan prăjit cu sos

Piept de curcan prăjit cu sos
Pieptul de curcan prăjit cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 75g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți șalotă, jumătăți de piept de curcan, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Strawberry Coffeecake ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos, și Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Uscați pielea sânilor de curcan cu prosoape de hârtie și puneți-o într-o tigaie pe un suport de sârmă, cu pieptul în sus. Frecați 4 linguri de unt pe toată suprafața fiecărui sân și condimentați-le bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Adăugați șalotii în partea de jos a tigaiei de prăjire și acoperiți șalotii cu stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. (Începeți verificarea temperaturii interne după 45 de minute pentru a preveni gătirea excesivă.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți sânii de curcan din cuptor pe o tăietură și cort cu folie. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se strecoară tigaia într-o oală mică la foc mic și se aduce la foc mic. Într-un castron mic amestecați împreună restul de 2 linguri de unt și făină cu o furculiță, până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Bateți în stocul fierbinte, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Tăiați carnea de piept de curcan din os și aranjați feliile pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se servește cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista