Piept De Curcan Prăjit Cu Portocale De Rozmarin

Piept De Curcan Prăjit Cu Portocale De Rozmarin
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piept de curcan prăjit cu portocale de rozmarin ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 791 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de usturoi, rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, Piept De Curcan Împărțit Cu Rozmarin De Lămâie Prăjită, și Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus, într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, muștarul, sarea, piperul, 2 linguri de suc de portocale și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Slăbiți pielea de curcan, folosind degetele sau lingura; frecați amestecul de usturoi sub și peste pielea de curcan. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a sânului și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Se toarnă vin, suc de lămâie, bulion și 1/4 cană de suc de portocale rămase în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Prăjiți descoperit 2 ore până la 2 ore și 30 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 74°.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură. Puneți sucuri de tigaie peste curcan; garnisiți cu felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista