Pieptul de curcan prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 257 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, maghiran, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan prăjit cu ierburi, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați primele nouă ingrediente. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați pieptul de curcan pe un suport într-o tigaie unsă puțin adâncă. Puneți o parte din amestecul de unt deasupra. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 1-1/4 până la 1-3/4 sau până când sucurile se limpezesc și un termometru citește 170 de ore, ungând adesea cu amestec de unt.