Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi
Pieptul de curcan prăjit cu ierburi necesită aproximativ 1 oră și 27 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 251 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, Herb Prăjită Piept De Curcan, și Herb Prăjită Piept De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; adăugați ulei de măsline și amestecați cu un bici.
Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Slăbiți pielea de pe piept introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de ulei de măsline sub pielea slăbită. Înveliți curcanul cu spray de gătit.
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie mică. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 16
Îndepărtați pielea de curcan înainte de servire.