Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Piept de curcan prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 148g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1808 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei, stoc de pui, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind degetele separați pielea de pieptul de curcan lăsând o parte atașată.
Amestecați uleiul, usturoiul, Salvia, cimbru, rozmarin, sare și piper, frecați amestecul peste tot curcanul sub piele și periați partea superioară a pielii cu ulei.
Așezați curcanul într-o tigaie de prăjire sigură, prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° timp de 30 de minute, reduceți temperatura la325 și prăjiți până când mijlocul curcanului ajunge la160, aproximativ 1 oră.
Așezați curcanul pe o tăietură, acoperiți-l ușor cu folie și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute înainte de a felia.Între timp, așezați tigaia pe aragaz la foc mediu, adăugați bulionul de pui și făina și fierbeți, în timp ce răzuiți bucățile maro de jos cu o lingură de lemn, până când sosul se îngroașă și condimentați cu sare și piper.