Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior
Piept de curcan prăjit cu glazură Hoisin și Confit de picior este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, cimbru, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 de ore și 33 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru, și Piept de curcan prăjit cu lămâie-ghimbir cu glazură de Port de pere pentru rețete similare.