Piept de curcan la grătar cu lămâie și busuioc

Pieptul de curcan la grătar cu lămâie și busuioc este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ulei vegetal, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Curcan Cu Lămâie De Busuioc La Grătar, Piept de curcan la grătar cu lămâie și busuioc, și Piept De Curcan Cu Lămâie-Busuioc.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă. Slăbiți pielea pe curcan în 4 sau 5 locuri. Așezați cu grijă feliile de lămâie și frunzele de busuioc sub piele. Frecați pielea de curcan cu ulei; se presară cu condimente de lămâie-piper. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a curcanului.
Acoperiți și grătați curcanul, cu pielea în jos, peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și 4 până la 6 inci de la foc mediu 20 de minute; întoarce. Acoperiți și grătiți cu 35 până la 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 170 F și sucul de curcan este limpede când centrul este tăiat.
Scoateți curcanul de pe grătar; acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 10 minute. Felie de curcan.