Piept De Curcan La Grătar

Piept De Curcan La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pieptul de curcan la grătar. Această rețetă servește 20 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 161 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper, suc de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piept De Curcan La Grătar, Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice, și Bbq 3000 Piept De Curcan La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți curcanul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Combinați următoarele cinci ingrediente; se toarnă peste curcan. Se sigilează și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Scurgeți și aruncați marinada. Curcan la grătar, acoperit, la foc indirect timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc și un termometru pentru carne citește 170 <url>. Între timp, combinați ingredientele sosului într-o cratiță; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se servește cu curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista