Piept de curcan glazurat cu miere cu ananas prăjit
Piept de curcan glazurat cu miere cu ananas prăjit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 186 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, amidon de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor, Prăjiți-vă propriul piept de curcan prăjit cu miere și legume, și Piept De Curcan Glazurat Cu Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii și să nu atingă osul. Friptură neacoperită 1 oră.
Tăiați ananasul pe lungime în jumătate; tăiați miezul.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 8 felii.
Se amestecă vin, miere, sos de soia, ghimbirrădăcină și usturoi. Aranjați ananasul pe raft în jurul curcanului.
Periați curcanul și ananasul cu amestec de vin. Prăjiți descoperit cu aproximativ 1 oră mai mult, perindând frecvent curcanul și ananasul cu amestec de vin, până când termometrul citește 165 F.
Scoateți curcanul și ananasul din tigaie; păstrați cald. Aruncați orice amestec de vin rămas.
Turnați picăturile de tigaie în ceașcă de măsurare; îndepărtați orice exces de grăsime.
Adăugați suficientă apă la picături pentru a măsura 1 cană.
Încălziți picăturile până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece; se amestecă în picături. Se fierbe și se amestecă 1 minut.