Piept De Curcan Glazurat Cu Caise
Pieptul de curcan glazurat cu caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 211 calorii, 41G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, bulion de pui, rădăcină de ghimbir și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Curcan Glazurat Cu Caise Aurii, Slow Cooker Caise Balsamic Glazurate Piept De Curcan, și Piept de curcan cu glazură de caise.
Instrucțiuni
Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea din pieptul de curcan. Cu un cuțit ascuțit, tăiați zece 2-in.- fante lungi în carne sub piele; introduceți o felie de cățel de usturoi și o felie de ghimbir în fiecare fantă.
Așezați curcanul într-un castron mare; se toarnă 1/4 cană de vin sub piele. Asigurați pielea pe partea inferioară a sânului cu scobitori.
Se toarnă vinul rămas peste curcan. Se acoperă și se dă la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Într-un castron mic, combinați conservele, muștarul și sosul de soia; pus deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada; așezați curcanul pe un raft într-o tigaie căptușită cu folie.
Coaceți la 325 de euro timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru citește 170 de euro, ungand cu amestec de caise la fiecare 30 de minute (acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede). Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.