Piept de curcan din mahon cu sos de legume
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pieptul de curcan din mahon cu sos de legume ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 336 calorii, 62g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan ' n sos, Piept De Curcan Cu Sos, și Prăjiți piept de curcan cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați ceapa, morcovul și țelina într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Adăugați 1 lingură de sos de soia și 2/3 cană de bulion; se amestecă pentru a acoperi.
Așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus, pe legume.
Se presară cu piper și sare. Introduceți termometrul de carne în pieptul de curcan, asigurându-vă că nu atinge osul.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; ungeți curcanul cu 2 linguri de bulion la fiecare 30 de minute.
Combinați 2 linguri de sos de soia, sherry și melasă într-un castron mic.
Coaceți curcanul încă 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 180, perindând cu amestec de sherry la fiecare 15 minute.
Așezați curcanul pe un platou. Acoperiți curcanul liber cu folie; lăsați să stea 15 minute. Nu aruncați picăturile.
Combinați bulionul de pui rămas și făina, amestecând cu un tel până se omogenizează bine pentru a forma o suspensie.
Scurgeți amestecul de ceapă și picăturile într-o strecurătoare peste un bol, rezervându-le pe ambele.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă sau a unui bol de 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați amestecul de ceapă rezervat în tigaie; se amestecă în suspensie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.