Piept De Curcan Cu Sos De Chili La Grătar

Pieptul de curcan cu sos de Chili la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 357 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, jumătate de piept de curcan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan la grătar cu frecare de chimen Chili, Piept De Curcan Prăjit Cu Chili, și Piept De Curcan Afumat Condimentat Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Se amestecă margarina, 3 linguri sos de chili și sosul Worcestershire. Slăbiți pielea pe curcan în 4 sau 5 locuri. Puneți cu grijă amestecul de sos de chili uniform sub piele. Frecați pielea de curcan cu ulei; se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a curcanului.
Acoperiți și grătați curcanul, cu pielea în jos, la 4 până la 6 inci de la foc mediu 20 de minute; întoarce. Acoperiți și grătiți cu 35 până la 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 77° și sucul de curcan nu mai este roz când centrul este tăiat.
Scoateți curcanul de pe grătar; acoperiți cu Cort de folie.
Lăsați să stea 10 minute. Felie de curcan.
Stropiți cu sos de chili suplimentar.